Puppybeleid

Hier vindt u de nodige uitleg en vereisten om bij ons een pup te kopen.
Wij verlangen dat de pup een goede omgeving en een liefdevolle thuis krijgt ,
maar daarnaast zijn er nog enkele zaken waarmee u rekening dient te houden .
*De pups mogen rond de leeftijd van 8 a 10 weken  het nest verlaten afhankelijk van hun grootte , gewicht en zelfstandigheid ,indien de pup naar het buitenland verhuist zal dit pas na 15 weken zijn. Dan zijn ze ingeënt ,gechipt en geregistreed, meermaals ontwormd (rabiës voor het buitenland) en hebben fci stamboom Sint-Hubertus (deze word aangetekend opgestuurd van zodra wij hem ontvangen hebben) ook krijgen ze een europees paspoort,wettelijke garantie en puppypakket mee . Wanneer de pups naar hun nieuwe thuis vertrekken zijn ze zo goed als kattenbakzindelijk.

*Onze pups hebben een vaste prijs! Bieden is dus overbodig!
*Pups mogen bezoek ontvangen rond de leeftijd van 5 weken . In het begin zijn ze te vatbaar voor infecties van buitenaf . Voor deze periode kan men wel al een optie nemen op een pup . Dit geheel vrijblijvend . Indien u na het bezoek  beslist een pup in huis te nemen laten wij u ook de testen van de ouders inzien zodat u kan zien dat ze in een perfecte gezondheid verkeren. Wanneer de pup is gereserveerd  kan niemand anders in aanmerking komen voor deze pup .De stamboomnaam zal bepaald worden door de letter die Sint-Hubertus dat jaar verplicht .Bij het kiezen van de naam vragen we om 3engelse namen door te geven waaruit wij er 1 uitkiezen die dan uiteindelijk de stamboomnaam zal worden (de roepnaam kiest u uiteraard zelf dat is een vrije keuze)
*We vragen 1/3 voorschot van het totale bedrag
*Als u bij ons een pup koopt , verwachten wij van u dat de pup de beste zorgen krijgt en in een liefdevolle omgeving kan opgroeien waar hij of zij de rest van zijn of haar leven zal blijven.
*De dag van ophaling wordt onderling vastgelegd , indien u niet komt opdagen vervalt de verkoop .
*We verwachten dat de pup bij de nieuwe eigenaar voldoende ruimte heeft zodat hij goed ontwikkeld en ook voldoende lichaamsbeweging heeft ,daarmee bedoelen we dat hij niet word opgesloten in een kleine kooi of kleine ruimte
*Verwaarloos de gezondheid van uw dier niet! Indien wij vaststellen dat het dier verwaarloosd of mishandeld wordt hebben wij het recht het dier terug te eisen , Onvoorwaardelijk !
*De pup krijgt ook een gezondheidscertificaat mee ,
waarin vermeld staat dat de pup in goede gezondheid verkeert .

 *Ook na de aankoop van een pup staan wij steeds klaar om u van dienst te zijn bij eventuele vragen en zullen we jullie graag begeleiden of advies meegeven zodat u een stabiele hond krijgt waar je veel plezier en liefde aan zult beleven .

Italiaanse windhondenkennel  of the rapid's racers