Onze puppyruimte met camerabewaking

 

 

 

Deze ruimte is voorzien om de moeder rustig te laten bevallen zonder dat ze gestoord word door andere honden. Op deze manier ligt ze lekker knus in haar huisje en zo kan ze op een ontspannen manier voor haar pups zorgen. De pups zullen hier ook in verblijven wanneer ze klein zijn en zullen voorzien worden van verschillende speeltjes, ook zullen we de pups hier laten kennis maken met verschillende geluiden zodat ze bij het vertrek al goed gewoon zijn aan geluid.

 

Onze puppyruimte is voorzien van een schuine loopbrug waar een antislipmat aan bevestigd is ,zodat de pups niet uitschuiven wanneer ze uit hun slaapruimte komen ,achter de loopbrug hebben we een grote curverbox voorzien met kattenzand in zodat de pups wanneer ze wakker worden meteen hun behoefte kunnen doen en op deze manier snel leren zindelijk te zijn .Al onze honden worden op deze manier groot gebracht en gaan tijdens de nacht of wanneer het te slecht weer is op de box 

 

 

Op de video hiernaast en hieronder zie je hoe de pups mooi op hun bak gaan om hun behoefte te doen wat daarna makkelijk met een kattebakschepje uit te halen is . Om het filmpje volledig te zien gelieve op groot scherm te zetten.( dubbelklik)

Pups zijn hier op de beide filmpjes 5 weken oud en al kattebakzindelijk!

Onze puppyruimte is ook voorzien van camerabewaking zodat we moeder en jongen steeds overal kunnen in het oog houden via gsm.

 

 

De camera geeft zowel dag als nachtbeelden door en kan via gsm naar elke kant van de kamer gedraaid worden om zo te zien waar moeder en of pups zich bevinden  .Ook kan er gepraat worden tegen de honden van op afstand  wat ook altijd handig is wanneer ze kattenkwaad uithangen.

Enkele bewakingsbeelden tijdens de nacht.


Hier op het rechtse filmpje zie je hoe de pups hun eerste stapjes doen van de  plasbak naar de moeder.

Pups zes weken en zijn zindelijk op de bak en eten zelfstandig brokjes (dubbelklik om volledig beeld te zien).


Twee filmpjes pups 8 weken